Wacken open air

Idag smygstartar världens största hårdrocksfestival. Tyvärr så stannar jag hemma i Timrå detta år av olika anledningar. Turligt nog så är startfältet i år det svagaste på många år. Jag tänkte här bjuda på lite bilder från förra årets festival.




Trevlig camping.


Avenged Sevenfold. Inte direkt ett favoritband om man säger så :)


Primordial...satan så bra dom va.







At the gates levererade en magisk spelning.

Kommentarer
Postat av: Dan

Gud vad jag vill dit! :(

Rockweekend var första "festivalen" jag vart på och är nu helt såld på det.

Hello, my name is dan and i am a festival addict! :P

2009-07-29 @ 18:44:56
Postat av: SheerFaith

Det är fördjävla kul med festivaler. Synd bara att det ska kosta massa pengar och att man måste åka så långt :) Jag hoppas att Rockweekend går bra och växer lite till, det är ju inte så långt att åka då. Att åka till Sweden Rock i Sölvesborg eller Wacken i norra Tyskland känns som det kvittar. Jag menar Wacken är dubbelt så stor som Sweden Rock.

2009-07-29 @ 20:16:44
URL: http://metalfilm.blogg.se/
Postat av: Dan

Åker definitivt hellre till wacken för sweden rock brukar ha så tråkiga band. högst 10 stycken varje år som jag skulle vilja se.

Wacken måste bli svindyrt att åka på :(, rockweekend är ju inte så stora ännu men jag tycker det var hyfsat stora band i år. dom har iaf potential att bli betydligt större, sen att det är hyfsat nära var skönt. :)

2009-07-29 @ 20:38:40
Postat av: SheerFaith

Wacken är billigare att åka på än Sweden rock. Kolla in www.festivalbussen.se och jämför wacken och srf. sen är det ju ett plus att det finns billig Tysk öl där :)

2009-07-30 @ 07:00:44
URL: http://metalfilm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0