Lite Primordial live

Hittade lite coola klipp med Primordial. Dessa klipp kan ju lungna suget efter den kommande dvd´n All Empires Falls som släpps nästa månad.

Kaos...

Mitt liv den senaste veckan kan bara beskrivas med ett totalt kaos. Jobb, jobb, jobb, skola, skola, skola, ja ni förstår. Jag har inte haft en sekund med tid över. Jag ber om ursäkt för att inte smakprovet från Tribulation/Kaamos giget finns här, men tiden har helt enkelt inte funnits. Jag har en lucka i schemat på söndag och ska försöka samla kraft och fixa det då.
I övrigt så väntar jag på ett paket från England med At The Gates trippel dvd. Jag loggade nyss in på www.play.com och konstaterade att de håller på att packa den, så förhoppningsvis så har jag den om en vecka.

Den platta som snurrar mest i min mp3-spelare nu är The Grotesquerys platta Tales of the Coffin Born. En riktigt mysig deathmetalplatta i lite oldschool anda. Jag tror att en plats på 2010 års bästa plattor redan är säkrad.Ljuspunkten i tillvaron nu är att Onslaught ska lira på Club Deströyer den 19 mars, något som jag ser fram emot. Thrashmetal, headbanging och en rejäl fylla är precis vad jag behöver känner jag. Jag hoppas att det blir en kväll med lapp på luckan för deströyergänget.

Lite godis...

Lite godis, eller tjat om du så vill från den kommande At The Gates dvd´n. Nu är det nära.
Slänger in ett klipp från Graspop.


I väntan på All empires falls

I väntan på Primordials kommande dvd "All empires falls" så hittade jag lite coola klipp på youtube av lite bättre kvalitet. Primordial är enligt mig topp fem av de nu aktiva band som finns. Det är inte många som håller deras klass. Det är inte många band som bara blir bättre och bättre med åren (snarare så brukar det vara tvärtom) men Primordial är ett sådant band. Från 1998 års "A journey´s end" fram till den senaste plattan "to the nameless dead" så har Primordial bara gått från klarhet till klarhet och de två senaste plattorna är rena mästerverk.
Titta, lyssna och njut.
Festivaler i Sommar...

För den som lyckats lägga undan ett par kronor denna hemska vinter så verkar det som att den kommande sommaren bjuder på fler festivaler än någonsin. Vi här i Norrland har ju inte direkt varit bortskämda med metalfestivaler men nu helt plötsligt har vi TVÅ stycken att välja på. Synd bara att av någon outgrundligt sinnessjuk anledning så är dessa två festivaler på SAMMA helg. Hur idiotiskt är inte det?

Rockweekend 8-10 Juli Söderhamn

Rockweekend tillbaks för tredje året i rad trots elaka rykten om konkurs. Det återstår enligt deras hemsida ca 40 band till att bokas.

Bland de bokade banden återfinns bla.
TWISTED SISTER
DEEP PURPLE
SAXON
SEPULTURA
ROCKWEEKEND ALLSTARS
DANGER DANGER
OVER THE RAINBOW
ELECTRIC BOYS
PAUL DIANNO
BONAFIDE
ABRAMIS BRAMA
ASTRAL DOORS
LIONS SHARE
THE MURDER OF MY SWEET
MAMA KIN


Getaway rock festival 8-10 juli Gävle
En ny festival i Gävle. Ska tydligen bli ca 30 band.

Klara band hittills:
Cavalera Conspiracy
Corroded
Deathstars
Deicide
Europe
Motorhead
Mustasch
Overkill
Vader
Wolf
Engel


Livet är en kamp...

Drabbades igår av vad jag antar var en tillfällig deppression. Jag är så jävla less på att vara en fattig amöba som krälar på botten av samhället. Nu är det ju inte riktigt så illa men ibland så känns det ju så. Inte mår man ju nå bättre om man läser tidningen heller.  Knäpper man på TV´n så vill man ju bara skära halsen av sig.
Lösningen för att få ut aggressionerna blev således att lyssna på lite musik.
Ahhhh mycket bättre. Hjärnan är urrensad och nacken är öm. Tack som faan Napalm Death.
Det är tur att det finns några ljusglimtar i tillvaron (närmare bestämt DENNA och DENNA) annars vettefan hur man stått ut i denna vidriga kalla överdjävliga vinter. Värmeslingor i backen vid parkeringen på våran gård låter plötsligt som ett helt rimligt förslag för att slippa skotta. Undra vad de skulle kosta?

At The Gates Ulltimate Collectors Box Set!!!

Jag avundas de jävlarna som lägger vantarna på denna juvel. Som fattig student så är den nog lite i dyraste laget för mig...TYVÄRR....snyft.Tack till Dan för infon.

RSS 2.0