Road Kill...Alla vi förståndiga människor vet ju att The Haunted är förmodligen Sveriges bästa band. Hur många band finns det som släppt sex plattor och alla, jag menar alla är skitbra? Jag vet bara The Haunted. Nu har The Haunteds släppt en ny DVD som heter Road Kill och även den är givetvis skitbra. Det finns egentligen bara två svagheter med Road Kill och det är att ljudet endast är i 2.0 och att inte hela spelningen från Amsterdam finns med på dvd´n. Detta på grund av att inte earache ville släppa rättigheterna på vissa låtar.Spelningen är i övrigt snyggt filmad och bjuder på ett band i högform. Dokumentärdelen är även den godis för oss som tycker att The Haunted är ett svinigt bra band. Här får vi följa med på turnelivets tristess och vemödor för det är inget glamoröst liv på vägarna. Som grädden på moset så följer det även med sex st videos.
Cd- skivan har hela spelningen och ett par bonuslåtar. Jag uppmanar er alla att köpa denna DVD så att ni stödjer Sveriges bästa band.


Faultline från Road Kill


Deströyer strikes back!!!

Höstens schema för Club Deströyer är klart. Givetvis så är det grymmare än någonsin. Det finns något för alla smaker. Från heavy metal med Enforcer till skoningslös grind med General Surgery. Tack Club Deströyer för att ni finns.

Lördag 24 juli
Grave och Feral
Fredag och Lördag 3-4 September Nordfest.
Fredag 8 Oktober Graveyard och Bombus.
Fredag 29 Oktober Enforcer.
Fredag 26 November General Surgery och Tormented.


RSS 2.0