Nordfest 2010!

Det har ju även varit Nordfest rätt så nyligen. Tyvärr så var jag ganska så sjuk, ja menar mer än vanligt. Feber på fredagen hindrade inte mig från att bevittna årets näst bästa spelning (bäst hittills är Graveyard i fredags).
Switch Opens stod för den bedriften. Tight, grymma musiker och en sångare med en otrolig känsla. Kort sagt värdsklass. Jag hoppas att det inte dröjer allt för länge tills jag får nöjet att se Switch Opens igen.
Om ni inte hört deras senaste platta så rekomenderar jag att ni gör det genast!
Lite bilder från Switch Opens spelning.
Graveyard...

En liten videosnutt från Graveyards makalösa spelning på Club Deströyer i fredags. Jag tror att denna spelning kommer att bli en "snackis", en "jag var där" spelning. För så jävla bra var det. Om ni inte tror mig så kolla nedan.

Recensioner:
Dagbladet klicka HÄR
Sundsvalls borgarblasketidning klicka HÄREn videosnutt från Graveyards spelning


Bombus och Graveyard

Hej alla glada! Det var ett tag sen jag skrev här senast men förhoppningsvis så kommer jag att uppdatera bloggen lite oftare hädanefter.

I fredags så besökta jag Sundsvalls hårdaste klubb, Club Deströyer och bevittnade Bombus och Graveyard.
Jag hadde förväntat mig stordåd från Bombus vars debutplatta är skitbra. Förväntningarna infriades med råge, Bombus krossar live. Graveyards debutplatta tycker jag är hyfsad, ett par riktigt bra låtar men ingen fullpoängare. döm om min förvåning när Graveyard live är rent ut sagt magisk. Satan i gatan vilken spelning!!!
Lite bilder och en filmsnutt från kvällen.


Bombus.


Bombus


Bombus.
Ett försök att filma Bombus med min mobil.


Graveyard krossade Sundsvall


Magi med Graveyard...


Graveyard, Sveriges bästa liveband?

RSS 2.0