The Flight Of SleipnirThe Flight Of Sleipnir
är ett Amerikanskt stoner/doom/folk metalband som jag nyss har stiftat bekantskap med. Deras texter  handlar om Nordisk mytologi. Deras bägge plattor "Algiz+Berkanan" och senaste "Lore" rekomenderas varmt, För ett smakprov så rekomenderar jag att ni kollar in videon nedanför som är riktigt usel som video men låten är bra.


Bathory Tribute Band!!!

Kolla in detta!!! Ståkuk Deluxe!!!


Such Hawks Such Hounds...

Jag har nu haft förmånen att se denna fantastiska film som nog är en av de bästa musikdokumentärerna jag någonsin sett. Such Hawks Such Hounds handlar om den Amerikanska tunga rockens undergroundhistoria och har intervjuer med några av dess förgrundsfigurer, eller vad sägs om Al Cisneros, Matt Pike, Scott "Wino" Weinrich och många måga fler. Det är en ren fröjd att få höra historien om inspelningen av en av mina favoritplattor, den legendariska "Dopesmoker" av Sleep. Jag tror att alla som gillar tung musik har något att hämta i denna film och
jag uppmanar er alla att till varje pris se Such Hawks Such Hounds. Detta är ett stycke musikhistoria.


 


RIP Peeter Steele...

Peter Steele är tyvärr död. Dog under onsdagen av hjärtsvikt.
Han blev endast 48 år. Rest in peace.


Misery Index

Det har varit dåligt med bloggande under påsken. Jag har nämligen jobbat en hel del och de få lediga stunder har jag tillbringat med familjen. Jag har dock hunnit med att läsa ett nytt nummer av Sveriges bästa metaltidning och fyndat DENNA dvd för tio kronor på icamaxi i birsta. Jag antar att det inte var meningen att den skulle kosta tio kronor?

Lite musiktips:
DeathGrindkungarna Misery Index släpper sin nya platta "Heirs To Thievery" i maj men redan nu kan man avnjuta en sprillans låt på deras myspace. Skynda dit och njut...En given platta!

Låtarna på Heirs To Thievery heter följande:

01. Embracing Extinction
02. Fed To The Wolves
03. The Carrion Call
04. Heirs To Thievery
05. Spectator
06. The Seventh Cavalry
07. Illuminaught
08. Plague Of Objects
09. You Lose
10. Sleeping GiantsVideon till låten Traitors från förra plattan med samma namn.


Lair of the Minotaur

Jag gissar att denna video inte kommer att visas på MTV :)


RSS 2.0