Bäst i år...

Det är bara lite mer är en månad kvar av detta år och det är dax att börja fundera på den obligatoriska årsbästalistan. Jag måste säga att jag tycker att det har varit ett bra skivår och jag har många favoriter att klämma in på topp tio. Nästa nummer av Sveriges bästa hårdrocksblaska Close-Up Magazine kommer i det kommande nummret att presentera sina listor, ska bli kul att läsa.Jag bjuder här på vad jag tycker är 2009 års bästa video.


Kommentarer
Postat av: Kim

Inte samma smak gällande video... Å andra sidan har jag lärt mig att alls uppskatta Mastodon under detta år, inte så illa det va? :)Och vad gäller bästa video blir nog min årslista vääldigt kort. Ännu har jag bara tre kandidater till den öht... Men en lista blir det på bloggen :)

2009-11-24 @ 00:16:30
URL: http://kimkahn.blogspot.com/
Postat av: SheerFaith

Jag tycker att Mastodons video till Oblivion är jävligt snygg. Mastodon är dock inte på något sätt ett favoritband, få se om Crack the sky platsar på listan :)

2009-11-24 @ 00:24:14
URL: http://metalfilm.blogg.se/
Postat av: Mr Tungsten

jag tycker videon är vrålsnygg! har börjat älska mastodon tack vare senaste skivan Crack The Skye...klart med i toppen i år :)håller med om att det varit ett bra skivår...massa skivor jag dock fortfarande inte hunnit införskaffa...

nu blir det bråttom...

2009-11-24 @ 00:42:47
URL: http://tungsten-och-metal.bloggagratis.se/
Postat av: Dan

Ser verkligen framemot nästa close up.

Min top 10 lista är redan klar men det var svårt som fan för minst 15 album till var värd en plats.

Och 2010 kommer nog bjuda på en massa bra album.

Iaf till och börja med Dark tranquillity, finntroll, eluveitie, arsis och Mnemic som släpps under januari och februari. :)Ser även verkligen framemot debuter med Triptykon, Ov hell och Solution .45.

Och nya med dimmu borgir, exodus, forgotten tomb, martriden och Svart.Sen vore det ju fantastiskt om Wintersun och The Kovenant fick sina album klara.

2009-11-24 @ 00:51:54
Postat av: Dan

Tycker Enslavement of beauty's video till Lush är riktigt bra, speciellt då det är deras första.

http://www.youtube.com/watch?v=pqnlQ7jnXps

2009-11-24 @ 14:31:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0